Waarom Greenhills-Dynamic Landscaping ?

Omdat we er voor u willen uitspringen!

Een tuin kan niet dezelfde zijn als de andere, elke mens is uniek, elk gezin apart en alle eisen verschillend, laat ons specifiek voor uw wensen een persoonlijke sfeer creëren.

Onze grootste troef is de tuin te mogen bedenken en hem ook tot stand te brengen, de ideeën ter plaatse verwezenlijken, in samenspraak met de opdrachtgever.

Opgericht in 2004, beschikken we over de nodige technische vaardigheden om uw tuinaanleg kwalitaitef uit te voeren. Vermits onze familie al 5 generaties bloemen en planten kweekt, beschikken wij ook over een enorme database aan plantenkennis om ideale plantencombinaties te creëren.

Met Greenhills – Dynamic Landscaping vormen we een gemotiveerd team, waarbinnen de synergie tussen motivatie en welbehagen primeert, een gezonde, brede geest in een gezond lichaam. Een perfecte organisatie zorgt voor een vlotte uitvoering van de werken en goede samenhang tussen ons en u, als klant.

Dynamic staat ook voor het verwerken van de plannen, en hierin willen wij ons onderscheiden. Door de flexibiliteit te hebben om de plannen ter plaatse te kunnen aanpassen en te bespreken. Enkel zo zal het gevoel van de plaats en de omgeving 100% tot z’n recht kunnen komen.